top of page

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'dan çarpıcı açıklamalar.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, 2. Lig Play-Off finaline çıkan Sakaryaspor Kulübü ve Kocaelispor Kulübü’nün birlikte üst lige alınması için gerekli olan tüm girişimleri yapmaya devam ettiklerini ifade etti. İşte Kocaelispor Başkanı'nın açıklamaları..


TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU BİR MAÇ OLDU

Daha önce de ifade etmiştim. Finalde Sakaryaspor'u istiyorduk. Nitekim öyle oldu ve iki komşu kulüp, rekabet etmeyi seven Kocaelispor ve Sakaryaspor yılın finalini oynama hakkı elde etti. Şu an Türkiye’nin en önemli spor gündemi bu final maçı oldu. İşin futbol tarafına teknik kadrolar ve futbolcular belirleyecek.


CAMİALAR ÜST LİGLERE ÇOK YAKIŞIYOR

Artık Türk futbolu camiaların ve şehir takımlarının öne çıktığı bir tarafa doğru evrildi. İki kulübün de mazisinde Türkiye kupası var. Tarihsel kaderleri de birbirine eş. Zamanında bu kulüpler çok borçlandırıldı. İşte camia olmanın önemi de burada çıktı. İki kulüp de geri geldi ve şu an 1. Lig'in kapısına kadar dayandı.


GİRİŞİMLERİMİZ SÜRÜYOR

Gerek Kocaelispor gerekse de Sakaryaspor'un üst liglerde yer alması futbolumuzun marka değeri açısından da önemli. Komşu kulübümüz ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaatımızı yaptık “Gelin el ele ikimizi de 1. Lig'e alın” dedik. Kentimizin yöneticileri de girişimlerini bu konuda sürdürüyor. Bürokratlarımız iki kulübünde üst lige yakışacağını farkında. Olumlu bir kararın çıkacağını umuyoruz.







bottom of page