top of page

Sakaryaspor da Play-Off tamam

Sakaryaspor Haberleri: Sakaryaspor, zorlu maçta Pendikspor ile sahasında ile karşılaştı. Yeşil-siyahlılar ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve sahadan üç puanla ayrıldı.

Yeşil siyahlı temsilcimiz bu sonuçla ligin bitimine 2 hafta kala play- Off'u garantiledi..Sakaryaspor rakibini 3-2 mağlup ederek puanını 62'ye yükseltti ve haftayı 3'üncü sırada tamamladı. Yeşil-Siyahlılar önümüzdeki hafta Başkent ekibi Gençlerbirliği'ne konuk olarak ligin son haftasını BAY geçmesiyle ligi tamamlayacak.

Taraftarınında desteğini arkasına alan Sakaryaspor 20'nci dakika'da Nalepa'nın şık pasıyla ceza sahasına giren Burak Süleyman rakiplerinden sıyrılarak topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 öne geçti. Bulduğu gol sonrası rakip kaleye yüklenen Sakaryaspor Nalepa'nın bekletmeden kulladığı serbest vuruş ile ceza sahasına giren Burak Süleyman içeriye çevirdiği topta Mesut Özdemir topu kendi ağlarına gönderdi ve fark 2'ye çıktı. Arka arkaya bulduğu goller ile rakip kaleye daha fazla yüklenmeye devam eden Sakaryaspor 45+2'nci dakikada Kasongo'nun ceza sahasında rakibinden sıyrılarak içeriye çevirdiği pası tek vuruşla ağlara gönderen Hakan Yavuz ile farkı 3'e çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda tempoyu düşüren temsilcimiz zaman zaman kalesinde pozisyonlar verirken, rakip kalede bir çok pozisyon buldu. Karşılaşmanın 70'inci dakikasında Pendikspor kazandığı köşe vuruşunda Oltan Karakullukçu'nun attığı gol ile skoru 3-1'e getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde Sakaryaspor kalesine yüklenen Pendikspor'da Oltan Karakullukçu 83'üncü dakikada topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. 3-2 Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken Sakaryaspor rakibini 3-2 mağlup etti.



bottom of page