top of page

Bu görüntüler yürekleri yaktı

Hamile kalan sevgilisini para karşılığı tuttuğu adamlarına gasp süsü vererek dövdürerek karnındaki çocuğu düşürmeye çalışan cani sevgilinin oyununu Sakarya Emniyeti yaptığı çalışma ile bozmasını bildi. Kadını yol artasında döven Ü.Ö'nün güvenlik kamera görüntülerinde kadına uyguladığı şiddet an be an görüntülendi.


Sevgilisi kendisinden olan çocuğu aldırmak istemeyince sokak ortasında dövdürüp gasp süsü vermeye çalışan azmettirici ve gaspçı şahıslar yakalandı. Zanlılardan gaspçı Ü.Ö. kadını sürüklerken giydiği kıyafetle işe gidince yakayı ele verdi.


Herkes Gasp zannederken olayın seyri değişti


Olay 13 gün önce Dr. Kamil Sokak'ta meydana gelmişti.

Erkek arkadaşı tarafından sokakta indirilen bir kadının gasp edilerek dövüldüğü iddiaları üzerine çevredeki tüm kameraları inceleyen Emniyet Müdürlüğü ekipleri kamera görüntülerinde kadını gasp eden şahsın gasp yapmaktan ziyade kadını dövmeye çalıştığı kanaatine vardı. Olay sonrasında geniş çaplı araştırma yapan ekipler 7 aylık hamile kadının sevgilisi ile doğacak çocukları üzerinden tartışma yaşadığı bilgisine ulaştı


Polisin Dikkati Olayı Çözdü

Dikkatlerini kadının sevgilisine çeviren ekipler mağdur kadının erkek arkadaşı ve çocuğun babası olduğu iddia edilen T.O.K(34)'ü göz altına alarak sorguladı. Sorgu esnasında verdiği çelişkili ifadelerden şüphelenen polis ekipleri T.O.K(34)'ün iş yerinde de inceleme yaptı.

Bu esnada  T.O.K'un iş yerinde çalışan bir işçinin üzerindeki kıyafetlerin gasp yapan şahısla birebir uyduğu detayını yakalayan ekipler işçi Ü. Ö. (38)'i de göz altına alarak sorguladı. İki şahsın karşılıklı yapılan çapraz sorgularında verdiği ifadelerdeki çelişki polis ekiplerinin olayı çözmesindeki en büyük etken oldu. 


Öldüresiye Dövdü


İfadelerindeki çelişkilerin bir bir ortaya çıkmasına dayanamayan Ü.Ö. (38) T. O. K. ,'nın mağdur kadınla birlikteliklerinden olan çocuğu istememesinden dolayı, çocuğu düşürmesi için 35.000 TL karşılığında kadını dövdürmek üzere birilerini aradığını duyduğunu ve bu işi T.O.K ile planlayarak gerçekleştirdiklerini itiraf etti.

Sorguları biten şahıslar adliyeye çıkartıldı





bottom of page