top of page

Gençlerin Çiğdem ablası oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, her gün bir başka ilçede saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 14 Mayıs Genel Seçimleri ile ilgili ilçelerde programlarını sürdüren Atabek, bugün Karasu’daydı. Teşkilat toplantıları, hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’e Karasu programında İl Başkan Yardımcısı Merve Hilal Coşar, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İlçe Başkanı Recep Aksu, Belediye Başkanı İshak Sarı ve teşkilat mensupları eşlik etti.


Sahada Basmadık Yer Bırakmıyoruz


Kuzey bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan sevginin altını çizen Çiğdem Erdoğan Atabek, “Son iki programımız şehrimizin kuzey bölgesi olan Ferizli ve Karasu’daydı. Her iki ilçede de bir kez daha Cumhurbaşkanımıza olan sevgi, saygı ve bağlılığı gördük. AK Parti teşkilatları olarak vatandaşımızın bu sevgisine layık olabilme arzusuyla çalışıyoruz. Sahada adeta basmadık yer, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmıyoruz. İnşallah milletimiz üzerine düşeni 14 Mayıs’ta yapacak ve zafer Cumhur İttifakı’nın olacak. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizler de hak ettikleri hizmetleri bir bir ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.


Gençlerin Çiğdem Ablası Oldu


AK Parti Kadın Kollarından başlayarak siyasetin içinde olan Çiğdem Erdoğan Atabek, siyasette yılların tecrübesini sahaya da yansıtıyor. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği Atabek, her fırsatta onlarla sohbet edip,sorunlarını dinliyor.



bottom of page