top of page

Başkan Yüce'den Polislere ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis noktalarını ziyaret etti.

Ziyarette polis ekipleriyle bir süre sohbet eden Başkan Yüce, “Polis kontrol noktalarını ziyaret ederek büyük bir özveriyle görevlerini yapan polislerimizle bir araya geldik ve görevlerinde kolaylıklar diledik” dedi.

Başkan Yüce “Aslında amaç emniyet mensuplarımızın manevi anlamda yanında olmak Halkımızın bu zorlu günlerde mağdur olmaması için büyük bir özveriyle çalışan kamu kurum ve kuruluşlarının personellerini yalnız bırakmadık” dedi.


“Ekiplerimize teşekkürlerimizi sunduk”


Polis ve jandarma noktalarını ziyaret eden Başkan Yüce. “ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislerimiz ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımız gibi fedakarca görevlerini yerine getiriyorlar. Bizde görev yapan ekiplerimizi ziyaret ederek kendileriyle sohbet ettik. Kolluk kuvvetlerimize fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bu sıkıntıyı aşacağız. Yeter ki maske, mesafe ve hijyen kuralından asla taviz vermeyelim” dedi.




bottom of page