top of page

Başkan Cevat Ekşi’den basın açıklaması

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ; yaptığı yazılı açıklama ile kongreden bugüne olan süreci değerlenird.İşte o açıklama


Sakaryaspor’a gönül veren Kıymetli taraftarlarımız,

Sakaryaspor için çırpınan dostlarım,

Sakaryaspor olarak tüm birimlerimizle hummalı bir çalışma ve gayretin içerisindeyiz. Yeni sezona sıkı bir hazırlıkla gireceğiz inşallah. Hedefimiz Sakaryaspor’umuzu şampiyon yapmak.  

16 Ağustos’ta yapılan kongrede Sakaryaspor Kulüp Başkanlığı’na benimle birlikte aday olan değerli Uğur Akkuş kardeşim, takımımıza 275 bin lira değerinde antrenman malzemesini hediye etti. Kulübümüze yaptığı destek için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Taraftarımızın ve delegelerimizin teveccühü ile bu kutlu göreve seçileli daha 5 gün olmasına rağmen pek çok meseleye hızlı bir şekilde sonuca ulaştırdık.

Seçimden hemen sonra yönetim kurulumuzla bir araya geldik. Hedefimiz belli: Şampiyonluk!

Kaybedecek vaktimiz yok diyerek kulüp içerisinde görev alan her arkadaşımızla ve Sakaryaspor sevdalısı her kardeşimizle omuz omuza vererek çalışmaya başladık.

Önce takımımız için ter dökmüş, taraftarımızın mutluluğu için mücadele etmiş oyuncularımızla görüştük. Hep birlikte şampiyonluk için sözleştik. Oğuz Çalışkan, Berkaycan Değirmencioğlu, Abdülaziz Solmaz, Canberk Özdemir ve Ümit Yasin Arslan’ın sözleşmelerini uzattık. Oğuzhan Kayar ile yeni bir sözleşme imzaladık.

Bugün itibariyle de İsmail Ertekin Hocamız ile imzalarımızı attık. En kısa sürede tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak tabiri caizse yeni sezona bomba gibi gireceğiz!

El ele hep birlikte hedefimize ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Bu şehir, bu takım şampiyonluğu hak ediyor. Ve takımımızı hak ettiği şampiyonluğa, ait olduğu Süper Lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

Saygı ve sevgilerimle…



bottom of page