top of page

Allah belanızı versin

Edinilen bilgilere göre Ferizli ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki engelli Y.Y. isimli genç kıza babası H.Y. ve amcaları cinsel istismarda bulundu. Durumdan haberi olan anne F.Y. olayın duyulmaması için cinsel istismara göz yumdu. Genç kızın sevgilisi olduğu ileri sürülen U.K. ise zihinsel engelli genç kızı, çektiği fotoğraflarla tehdit ederek istismarda bulundu. Cinsel istismar olayı ilçede kulaktan kulağa yayılmaya başlayınca kimliğinin gizli kalmasını isteyen bir vatandaş durumu polise bildirdi.


BÜTÜN İĞRENÇLİKLER ORTAYA DÖKÜLDÜ

Ferizli İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince tahkikatı yapılan olay sonrası 16 yaşındaki Y.Y ile birlikte anne F.Y. baba H.Y. ile 2 amca ve sevgili U.K. gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcısının bizzat ifadeleri almasıyla bütün iğrençlikler ortaya döküldü. Cumartesi günü gözaltına alınan aile yakınları ve sevgili Pazar günü nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.


CEZAEVİNİ BOYLADILAR

Mahkemeye çıkarılan baba H.Y ve iki amca cinsel istismardan, sevgili U.K ise şantaj ve istismardan anne F.Y.ise zihinsel engelli kızına yapılan cinsel istismara göz yummak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.



bottom of page