top of page

Aile İçi Tartışmada Dehşet saçtı 2 Ölü

Edinilen bilgilere göre; Gökhan Şanlı ile kuzeni Y. Şanlı köyün girişindeki kahvenin önünde tartıştı. Araya giren köylüler gençleri olay yerinden uzaklaştırdı. Y.Ş. otomobiliyle Gökhan Şanlı ise traktörle kahvenin önünden ayrıldı. Y.Ş. amcası tarafından evin önünde durduruldu. Y.Ş. araçtan iner inmez akrabası Saffet Şanlı’ya ateş etti. Saffet Şanlı kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesine evden çıkan yengesi Nuran Şanlı’yı da vuran Y.Ş. traktörle gelen kuzeni G. Şanlı’yı da yaralayıp olay yerinden uzaklaştı.


Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma geldi. Nuran ve Saffet Şanlı’nın olay yerinde hayatlarını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı G. Şanlı ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yeğeninin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Nuran ve Saffet Şanlı’nın cansız bedeni morga kaldırıldı. Jandarma iki kişiyi öldüren bir kişiyi yaralayan Y.Ş.nin yakalanması için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

Edinilen bilgilere göre aynı ailenin geçtiğimiz günlerde miras meselesi nedeniyle silahlı kavga yaşanmış 1 kişide yaralanmıştı




bottom of page