top of page

Yüce: 'Sosyal izolasyona yeteri kadar dikkat edilmiyor'

AK Parti Sakarya Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı video konferans yönetimiyle gerçekleşti. Ekrem Yüce Sakarya'nın en çok vaka görülen ilk 5 şehirden birisi olduğunu sosyal izolasyona da yeteri kadar dikkat edilmediğini söyledi.

AK PartiSakaryaİl Başkanı Yunus Tever’in Başkanlığında yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra Yerel Yönetimler Başkanı Enver Tok ve Belediye Başkanları katıldı. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda; belediyelerin yeni tipkoronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler ve ilçelerde yapılan çalışmalar görüşüldü.

Kovid-19 salgını kapsamında belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunmak ve taleplerini dinlemek için her ay mutat olarak düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısını bu ay da video konferans yöntemiyle yaptıklarını belirten AK Parti Sakarya Yerel Yönetimler Başkanı Enver Tok, akıllı şehirciliğin önemini ve AK Belediyeciliğin uyumla çalışmasını, yaptıkları toplantıda gördüklerini ifade etti.

Elimizi taşın altına hep birlikte koyarak hareket etmeliyiz diyen Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizde bu mücadeleyi canla başla sürdürmeye devam ediyoruz. Sn. Bakanımız Koca’nın belirttiği rakamlarda maalesef şehrimiz en çok vaka görülen ilk 5 şehirden birisi. Burada hepimize büyük yükümlülükler düşüyor. Bu durumu tersine çevirmek elimizde. İstedim ki burada hep birlikte alınan önlemleri, yapılan çalışmaları görüşelim. Şehrimizin en büyük gücü birliğidir, beraberliğidir. Bu birlik beraberlik gücü ile şehrimizde ki durumu tersine çevirebiliriz” dedi.


Başkan Ekrem Yüce,“Elbette burada hemşerilerimize de büyük iş düşüyor. Görüyoruz ki sosyal izolasyona yeteri kadar dikkat edilmiyor. En çok vaka görülen şehirlerden bir tanesi de maalesef ki Sakarya. Hemşerilerimizin evde kalmalarını sağlamak, sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hep birlikte el birliğiyle bu virüsün üstesinden geleceğiz İnşallah. Gece gündüz demeden bütünçalışmaarkadaşlarıma özellikle her türlü fedakârlığı yapan dünyanın en iyi sağlık ordusuna, sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.



bottom of page