top of page

Sakaryaspor revire döndü

Sakaryaspor’da , Bodrumspor maçı öncesinde verilen sakatlar can sıktı. Yeşil Siyahlılarda ligin ilk devresinin sonuna gelirken kalan 4 kritik maç öncesinde özellikle forvet hattında yaşanan sakatlıklar teknik heyeti düşündürüyor.

Temsilcimizde hafta başında ameliyat olan genç savunma oyuncusu Ahmet Furkan Özcan ilk devreyi kapatırken sakatlığı süren Ali Fırat Okur hafta boyunca takımdan ayrı çalışmıştı. Sakaryaspor’un Eyüpspor ile oynadığı maç öncesinde antrenmanda ayak bileğine aldığı darbe nedeni ile kist oluşan Furkan Parsak ise ameliyat oldu. Furkan’ında ilk devreyi kapattığı öğrenildi.

Çarşamba günü yapılan çift kalede adalesinden sakatlanan Yaser Hacımustafaoğlu’nda yırtık tespit edildiği ve en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan son antrenmanda sakatlanan Okan Baydemir’de kadrodan çıkartıldı

SARI KART SINIRI

Öte yandan Sakaryaspor ile Bodrumspor arasında oynanacak olan maç öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Lig’de üçer sarı kartı bulunan Ümit Yasin Arslan, Ferit Erişçi, Serkan Odabaşoğlu yarınki karşılaşmada kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek. Teknik heyet kartlar konusunda oyuncuları uyararak gereksiz kart görmemelerini istedi. Öte yandan kart sınırında Yaser Hacımustafaoğlu ise sakatlığı nedeni ile bu mücadele forma giyemeyecek.


bottom of page