top of page

Myfi, internet üzerinden eğitim sürecine hazır

Sakarya’nın interneti Myfi, ışık hızında interneti ile uzaktan eğitim görecek olan öğrenciler için tüm hazırlıklarını tamamladı. Myfi ayrıca, alınan tedbirler kapsamında vakitlerini evde geçirecek kullanıcılardan oluşması beklenen internet trafiği için de sorun yaşanmayacağını vurguladı.

Sakarya’nın internet markası Myfi, tatil edilen ilk, orta ve yükseköğretim öğrencilerinin evlerinde alacağı uzaktan eğitim dersleri için önlemlerini aldı. Myfi’den yapılan açıklamada, evlerinde internet üzerinden verilecek derslerle uzaktan eğitim görecek öğrenciler için yüksek hızda limitsiz internet hizmetlerine kesintisiz devam edileceği ifade edildi.

ÖNLEMLER ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖK tarafından ilköğretim, lise ve üniversitelerin tatil edildiğinin hatırlatıldığı açıklamada, “Okulları tatil edilen öğrencilerimiz önümüzdeki süreçte derslerine internet üzerinden verilecek uzaktan eğitimler ile devam edecek. Biz de Myfi olarak bu süreçte öğrencilerimizin yanındayız. Işık hızındaki limitsiz ve adil kullanım kotasız internet paketlerimizle, uzaktan eğitim sürecinde hizmetinizde olacağız. Tüm altyapımız bu sürece hazırdır” ifadeleri kullanıldı.


TEKNİK DESTEK

İnsanların evlerinde daha fazla vakit geçirdiği bu günlerde teknik sorunlar konusunda da ek tedbirler aldıklarını açıklayan Myfi, “Alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımızın evlerinde daha fazla vakit geçirecek olmasından dolayı bizde internet hizmetini kesintisiz verebilmek için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Myfi kullanıcıları bu süreçte herhangi bir sorun yaşamayacaktır” denildi.

MYFİ HAKKINDA

AKK’siz ve altapısız internet imkanı sunan Myfi’nin ayrıca şirketlere yüksek upload çözümleri, simetrik internet paketleri ve Metro Ethernet seçenekleri de bulunuyor. Myfi ayrıca kullanıcılarına belli bir kotayı aştıklarında internetin kesilmesi gibi seçenekler sunmuyor ve özgür internet sağlıyor. Sakarya’da altyapısız internetin adresi Myfi’de ayda 55 TL’den başlayan fiyatlarla Sabit ücret ve taahhütsüz abone olmak için 0264 440 00 00 numaralı telefondan ve www.myfi.com.tr adresinden bilgi almak mümkün.






bottom of page