top of page

İş adamı Murat Ekşi,o projeyle adından söz ettiriyor

Güncelleme tarihi: 26 Nis 2021

İşadamı Murat Ekşi, doğaya olan tutkusunu ve Land Rover Defender sevgisini birleştiren; işe dönüştüren bir projeye imza attı. Askeri araçların satışı ile ilgili bir haber okuyan Ekşi, ortaklarıyla birlikte önce 68 Defender araç aldı. Ardından durumu değerlendiren Defender tutkunu ortaklar, geri kalan 532 aracı daha alıp bir kısmını olduğu gibi satışa sunma bir kısmını restore etme ve motokaravan yapma kararını verdiler.


Güçlü bir restorasyon ekibi oluşturan Murat Ekşi ve ortakları, Murat İrfan Ağcabay’ın başında olduğu Defender Türkiye ile anlaştı. Murat Ekşi ve ekibi böylece, doğaya arazi araçlarıyla çıkmak isteyen Defender tutkunlarına restore edilmiş araçlarla güçlü bir hizmet vermek üzere organize oldu.


Ekip, tüm araçların restore edilip kıymetini bilecek kişilere ulaştırılması sonrası; tüm araç sahiplerini Defender Türkiye ailesine katarak bir aplikasyon ile birleştirecek. Bu aplikasyon, çekici yardımı, yedek parça, akaryakıt ve usta konularında yardımcı olacak... Etkinlikler ve festivaller ile Defender ailesini buluşturacak.


Aktif olarak inşaat ve nargile tütünü sektörlerinde faaliyet gösteren Murat Ekşi, yeni markası ile 20 ülkeye nargile tütünü ihraç ediyor. Mayıs ayında, Rusya’da fuara katılıyor.






bottom of page