top of page

Hasan Alişan’dan Başkan Işıksu’ya teşekkür

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti.

SESOB Başkanı Hasan Alişan Twetter mesajında: “Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Mutlu Işıksu’nun katkıları ile Adapazarı sınırları içindeki ihtiyaç sahibi 1000 esnaf ve sanatkâra alışveriş kartı verildi. Başkan Işıksu'ya bu zor günlerde esnaf ve sanatkârlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. #SESOB #Sakarya #Adapazarıdiye yazdı.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, SESOB Başkanı Hasan Alişan’ın tweetini alıntılayarak cevap verdi. Işıksu cevabında: “Bizim kültürümüzde esnaf, âhidir; çarşı ve mahallelerimizin ağabeyidir; şehrimizin mayasıdır; iyiye, doğruya ve güzele vesiledir. Salgınla HEP BİRLİKTE mücadele edecek; Adapazarı'mıza gönlünü ve ömrünü vermiş kıymetli esnafımızla her zaman beraber olacak ve #BirlikteBaşaracağızdiye yazdı.

Bilindiği gibi, Adapazarı Belediyesi Ramazan başlangıcında, ilk aşamada, genelge kapsamında dükkânlarını açamayan 1000 esnafa ve 12 bin aileye destek olmuştu.



bottom of page