top of page

Bakın Karasu Belediyesi için ne söyledi

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe içi trafik konforunu artırmak için yürüttüğü yol çalışmaları ile birlikte asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar sonrası peyzaj düzenlemeleri de tamamlanınca.ortaya güzel işler çıkıyor.

Bu çalışmalar Karasulular da olduğu gibi Karasu'ya yaz aylarında gelen yazlık sahiplerininde dikkatini çekiyor.Nitekim bir yazlıkçı Karasu Belediyesinin sosyal medya hesabına yaptığı yorumda ,''Yazlıkçı olarak ilk defa karasuda bu kadar çalışma görüyorum bu sene yeni belediye başkanının yaptığı gerçekten takdire değer umarım hiç bozulmadan devam eder bu şekilde...''ifadelerini kullandı.


Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise ,''Biz Karasu’ya kalıcı eserler bırakmak peşindeyiz.İlçemizin yol sorunlarını biliyoruz ve bu doğrultuda öncelikle ana caddelerimizin asfalt çalışmalarını tamamlayıp ardından da ara caddelerimizde, alt yapısı tamamlanan yollarımızın asfalt çalışmalarına başlatacağız. Çalışma gayretimiz, sorunları maksimum seviyede çözeceğimizin önemli göstergesidir. Bir dakika bile boş durmadan cennet ilçemiz Karasu için çalışacağız” dedi.




bottom of page