top of page

Ankara'da Sakarya zirvesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu ,Kenan Sofuoğlu, MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, Ankara'da bir dizi ziyaret ve görüşmede bulundular.


Sakarya Heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu TÜRK-İŞ Başkanı .Ergün Atalay TZOB Başkanı .Şemsi Bayraktarı ziyaret ettiler.


Heyet, Ankara'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı toplantıda bakanlığın Sakarya'da ki yatırımlar ve Acil durum hastanesinin yapımı ve yer konusu da gündemdeydi.


Ankara'daki ziyaretleri değerIendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz,'' Bugün gerçekten faydalı görüşmeler yaptık. Yoğun programlarına rağmen bize uzunca bir vakit ayırarak bizi içtenlikle kabul eden ve bakanlığın Sakarya’da yaptığı ve yapacak olduğu yatırımları konusunda elinden geleni yapacağını ifade eden Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sakarya için her zaman  elinden gelenin fazlasını yapan TÜRK-İŞ Başkanımız Sayın Ergün Atalay ile diğer Sakaryalı hemşerilerimizden MKEK Genel Müdürü Sayın Yasin Akdere, TÜRK KOOP-İŞ Başkanı Sayın Eyüp Alemdar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar GÜVENLİK-İŞ Genel Başkanı Sayın Ömer Çağrıcı TES-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sedat Çokol ve TÜRK HARB-İŞ Genel Sekreteri Sayın Yaşar Yavuz'la her açıdan faydalı ve verimli bir toplantı yaptık. Sakarya'yı konuştuk, dertleştik, fikir alışverişinde bulunduk. Bizi en iyi şekilde ağırlayan Sayın Bakanımıza ve Sakarya'lı çok kıymetli büyüklerimize müteşekkiriz. Birlik içinde Sakarya'yı daha yaşanabilir bir hale getirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her şey Sakarya için 'dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'de ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ifade ederek, ''

Sayın Bakanımızla bizim için verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bir çok konuyu masaya yatırdık. İlk olarak İnşallah yeni otoban çıkışının ihale süreci hızlanacak. Karapürçek yolunun asfalt programına alınmasını konuştuk. Alifuatpaşa'da köprülü kavşak yapılması için gerekli çalışmaların başlatılması ile ilgili istişarede bulunduk. Pamukova tren yolu alt geçitinin yer altına alınması ile ilgili fikir teatisinde bulunduk. Acil durum hastanesinin yapımı ve yer konusu da gündemimizdeydi. Ankara'da Sakarya'mız için verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Sakarya için güzel hizmetler gerçekleştireceğiz.' şeklinde konuştu.



bottom of page