top of page

Akgün Altuğ’dan duygulandıran paylaşım

Güncelleme tarihi: 15 Şub 2020

Akgün Altuğ; Sakarya Ticaret Odası Başkanı.Biz onu; hep SATSO açıklamaları ile tanıdık. Bazen de çok sevdiği basketbol haberlerinde.


Hep sorun çözmeye çalıştı. Yada bu sorunların çözümü için açıklamalar yaptı.


Oysa ; perde arkasında yıllarca yaşadığı onca zorluk vardı. Ciddi, sert duruşunun arkasında; naif bir kalp, yakınlarının bildiği çok uzun bir hayat mücadelesi.


3 çoçuğunun annesi; hayat arkadaşı Mahbube Altuğ çok uzun yılllar amansız hastalıkla mücadele etti.O uzun yıllardaki mücadele Altuğ ailesinin ortak mücadelesi oldu.


Akgün Altuğ bütün programlarını eşinin tedavisi doğrultusunda ayarladı. İstanbul Adapazarı hastane sürecinde eşinin yanında oldu. Sonuna kadar birlikteydiler.


Son umuda birlikte sarıldılar,ne kadar çare varsa birlikte aradılar. Yaşama tutunmaya çalıştılar.


Ancak olmadı. Herkesin çok sevdiği, yaşadığı onca acıya rağmen etrafına neşe saçan Mahbube Altuğ vefat etti. Sevenleri Akgün ailesini son yolculuğunda yanlız bırakmadılar.


Akgün Altuğ; son kez eşinin ardından bakarken ; yorgun ve üzgündü. Ve zaman geçiyordu. Geride kalanlar Mahbube Altuğ’un yokluğuna alışmaya çalışıyorlar.


Ve Akgün Altuğ, çok sevdiği eşinin ardından bugün İnstagram hesabından bir fotoğraf paylaştI


Yıllar öncesinden eşi ve 3 çocuğunun olduğu bir fotoğraf. Bir kalp işareti ile tamamladı kareyi.Başka da bir şey yazmadı yada yazamadı; zaten o fotoğraf kaybedilen bir eşe duyulan özlemi ve sevgiyi bütün sözlerden daha fazla anlatıyordu.

Raif Ugan yazdı
























































bottom of page