top of page

5 ilçenin Kaymakamı değişti

Resmi Gazetede yayınlanan son kararname ile Sakarya'da 5 ilçenin Kaymakamı değişti. Kararname ile ayrıca Sakarya'ya 4 Vali Yardımcısı gelirken 3 Vali Yardımcısı isw başka illere atandı

Buna göre Sakarya Vali Yardımcılıklarına  Mersin Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Aksaray Sultanhamamı Kaymakamı Murat Karasu, Bursa Vali Yardımcısı Yalçın Bulut ve İstanbul Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir atandı.

Mevcut Vali Yardımcılarından Abdullah Rauf Ulusoy Kocaeli Vali Yardımcılığına, Halil Serdar Cevheroğlu Bursa Vali Yardımcılığına ve Mehmet Fatih Çiçekli ise İstanbul Vali Yardımcılığına getirildi.

İlçelerde ise Kaymakam değişiklikleri şöyle oldu:

HENDEK: Hendek Kaymakamlığına Afyon Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır atandı. Mevcut Kaymakam Fatih Kaya'nın ise 2019'daki ataması iptal edilerek Bingöl Hukuk Müşavirliğine atandı.

GEYVE: Geyve Kaymakamı İlyas Memiş Balıkesir Burhaniye Kaymakamlığına atanırken yerine ise Konya Cihanbeyli Kaymakamı Mustafa Kutlu 

SÖĞÜTLÜ: Söğütlü ilçesine Artvin Vali Yardımcısı Cevat Uyanık atanırken Esengül Korkmaz Çilekli İstanbul Beykoz Kaymakamı oldu.

PAMUKOVA: Düzce Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek atanırken mevcut Kaymakam Recai Karal ise Bursa İznik Kaymakamı oldu.

KARASU: Kırklareli Pınarhisar Kaymakamı  Ahmet Naci Helvacı Karasu Kaymakamı olurken  mevcut kaymakam Aziz Mercan ise Yalova Vali Yardımcısı oldu.

Adayorum



bottom of page