top of page

Özkan; Cadde 54 son yılların en büyük yatırımı

YU Group Turkmall ve Serdivan Belediyesi ortaklığıyla Serdivan'da projelendirilen Cadde 54; 2020 yılının Mart ayında kapılarını Sakaryalılara açacak.

Proje ortaklarından YU Group Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan Sakaryadan Taraf Yayın Yönetmeni Raif Ugan'ın sorularını yanıtlayarak proje ile ilgili detaylı bilgiler verdi

.

Cadde 54'ün milyon Liralık bir yatırım değeriyle Sakarya'nın en değerli bölgesi Serdivan'da hayata geçirileceğini söyleyen Mustafa Mekki Özkan projenin Sakarya'nın ekonomik yapısına ciddi katkı yaptığınıı vurgulayarak, son iki yıldır ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen yatırımlarının devam ettiğini ifade etti.

Mustafa Mekki Özkan projenin sadece Serdivan'a değil tüm bölgeye hitap edeceğini ifade etti. Cadde 54'ün şehrin vizyon projesi olacağını söyleyen Özkan " Serdivan hizmet sektöründe gelişen bir merkez. 52 dönüm alanda, i cadde üzerinde meydanlar, sosyal alanlar, yaya yolları, cadde mağazaları, çarşı, ofisler ve bankaların da yer alacağı yeni yaşam alanını Serdivanlıların hizmetine sunuyoruz. Cadde 54’ün bölgenin yeni istihdam alanlarını da arttıracağına inanıyoruz. Cadde 54, 3000 kişiye şantiye döneminde,5000 kişiye ise açılışı ile istihdam sağlamayı hedefliyor. . Cadde 54 tamamlandığında, büyüklüğü ve ticari aks özelliği ile sadece Sakarya’ya değil bölgeye hizmet verecek.”



bottom of page