top of page

Şehit Polis memuruna acı veda

15 Ekim gecesi Erenler İlçesi Erenler Mahallesinde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli otomobili yakalamak için takibe başlayan Yunus Polisleri, manevra yapan minibüs ile çarpışmış; kazada motosiklette bulunan Mehmet Tekcan ve Özkan Aslan yaralanmıştı. Kaza sonrası kalbi duran Mehmet Tekcan, olay yerine gelen sivil polis ekibinde görevli bir memur tarafından yapılan kalp masajıyla hayata döndürülürken yaralı 2 polis daha sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.


ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altındayken yaşam savaşını kaybederek şehit düşen polis memuru Mehmet Tekcan’ın naaşı, memleketi olan Ankara’ya gönderilmeden önce Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada gerçekleştirilen törene Şehit Polis Memuru Mehmet Tekcan’ın Babası Ahmet Tekcan, Annesi Makbule Tekcan, Eşi Büşra Tekcan, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, çok sayıda polis, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.


GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Burada gerçekleştirilen törende şehit eşi Büşra Tekcan Vali Çetin Oktay Kaldırım ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile görüşerek adalet istedi. Törende gözyaşları sel olurken şehit Mehmet Tekcan’ın Babası Ahmet Tekcan, Annesi Makbule Tekcan, Eşi Büşra Tekcan ayakta durmakta zorluk çekti.


NAAŞI ANKARA’YA GÖNDERİLDİ

Düzenlenen tören sonrası Şehit Polis Memuru Mehmet Tekcan’ın naaşı defnedilmek üzere Ankara’ya bağlı Elmadağ İlçesine gönderilirdi.



bottom of page