top of page

Yurtdışı İçin Seyahat Sigortası için Generali’den fırsatlar

Yurt dışına seyahat etmek istediğinizde karşınıza ilk olarak çıkacak prosedürü seyahat sağlık sigortasıdır. Öncelikle bu sigortayı yaptırmanız ve poliçe örneği ile birlikte vize başvurusunu gerçekleştirmeniz gerekir. Bu noktada herkese çok yakından ilgilendiren soru 2020 yılında seyahat sağlık sigortası için ne kadar bütçe ayrılması gerektiği oluyor. Ancak fiyatlar her sigorta firmasında ve herkes için aynı rakamlara tekabül etmiyor. Dolayısıyla akılların bir hayli karıştığını söyleyebiliriz.

Öncelikle yurtdışı sağlık sigortasını Generali'den araştırabileceğinizi ve bu internet sitesinde konu ile ilgili merak ettiğiniz her türlü sorunun ayrıntılı yanaklarından pratik bir şekilde ulaşabileceğinizi belirtelim. Bununla birlikte seyahat sağlık sigortası yaptırmak için uzun prosedürler ile uğraşmanıza gerek kalmadığı tüyosunu da aktaralım. Sadece 2 dakika gibi kısa bir süre içerisinde sigorta poliçenizin hazırlanması mümkün olabiliyor. Özellikle acil olarak yurt dışında çıkmanız gerektiğinde sigorta poliçeniz en hızlı bir şekilde hazırlanması çok daha fazla önem taşıyor. Dolayısıyla bu önemli detayı göz ardı etmemenizde fayda var.

Seyahat Sağlık Sigortası Teminatları

Tahmin edebileceğiniz gibi seyahat sağlık sigortasında bazı teminatların zorunlu olarak sigorta poliçesinde bulunması gerekiyor. Bununla birlikte bazı ek teminatların da sigorta yaptırmak isteyen kişiler tarafından isteğe bağlı olarak poliçeye dahil edilmesi mümkün olabiliyor. Ayakta ve yatarak tedaviye çoğunlukla sigorta poliçesine dahil edilen teminatlar arasında yer alıyor. Bununla birlikte cenaze nakli gibi önemli teminatların da poliçe içerisinde yer aldığı bilgisini aktaralım.

Yurt dışında hastalanmanız ya da herhangi bir nedenle yararlanmanız durumunda tedavi masraflarının sigorta poliçeniz tarafından karşılanması elbette çok büyük bir önem taşıyor. Genellikle bu sigorta vize almak için zorunlu tutulduğundan yaptırılan sigorta ürünlerinden biridir. Ancak zorunlu olmasa bile yurtdışındaki seyahatinizin çok ciddi masraflarla sonuçlanmaması adına bu sigortayı yaptırmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Generali Sigorta çok uzun yıllardır bu alanda hizmet veren firmalardan biri olduğu için ihtiyaçlar noktasında yüz güldüren seçenekler sunabiliyor. Seyahat sağlık sigortasının en pratik şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan ve aynı zamanda ihtiyaçlar doğrultusunda istenen ek teminatların sigorta poliçesine dahil edilmesine olanak tanıyan bu firmanın yurtdışı sağlık sigortası sayfasının mutlaka incelenmesi gerekiyor.



bottom of page