top of page

Yavuz ; ‘’Yalancılığı iş kabul edenleri şiddetle kınıyorum.’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile AK Parti Hendek Meclis Üyesi için görüşüp Başkan Yardımcılığı konusunu ilettiği iddialarını çok sert şekilde yalanladı.


Yavuz twitter hesabından yaptığı açıklamada;’’ Algı amacına ulaşamadı" ifadesiyle, bilakis konuya dair algı oluşsun isteniyor. Ben hayatımda Sayın Turgut Babaoğlu ile, açılış ve cemiyetlerde denk gelmenin dışında hiç karşılaşmadım ve kendisiyle hiçbir görüşmem olmadı. Yalancılığı iş kabul edenleri şiddetle kınıyorum.Yazık‘’ ifadelerini kullandı.


Ne Olmuştu


Kısa süre önce Hendek İlçesinde bir haber sitesinde . 'Algı Amacına Ulaşamadı başlıklı haberde "Yaklaşık olarak son 15 gündür bazı troller tarafından kamuoyuna (AK Parti Meclis Üyesi Hamit İsmailoğlu Hendek AK Parti İlçe Başkanlığına ve akabinde de Hendek Belediye Başkan Yardımcılığına getirileceği) söylentileri ayyuka çıkmış, bu algıyı desteklemek için de (Turgut Babaoğlu, Ali İhsan Yavuz ile iki gez gizlice buluştular) söylemleriyle algıyı kuvvetlendirme yolunu seçmişlerdi" şeklinde ifadelerin yer aldığı bir haber yayınlanmıştı




bottom of page