top of page

Yavuz, Sanki Karasuda imar yolsuzluğu var gibi yaygara kopartıyorlar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Karasu Belediyesi ile ilgili son günlerde yerel medyada yer alan haberler ile ilgili partisinin İl Gençlik Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada açıklamalarda bulundu.

Yavuz, bir kısım yerel medyanın sanki Karasuda imar yolsuzluğu var gibi yaygara koparttığını ifade ettiği konuşmasında CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş'in açıklamalarına değindi. Yavuz, şöyle konuştu.


'' Baştan da yaptılar hiç unutmuyorum bunu. Karasu Belediye Başkanı geldiği gün linç kampanyasına başladılar. Neden? Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı çok iyisini biliyor. Başka belediyelerimiz de nasibini aldı. En son Büyükşehir Belediye Başkanımız da nasibini aldı bundan. Neymiş efendim yeşil alanları imara açıyorlarmış. Ya 2007-2008 her neyse o yıllarda daha Büyükşehir’e bağlanmadan nasıl bir imar düzenlemesi ortaya konmuşsa ki, o iptal edildiği için Büyükşehir Belediyesi hiçbir değişiklik yapmadan olduğu gibi ortaya koyulan bir imar çalışması var. Ama büyük bir yaygara kopartılıyor. Sanki yeşil alanlar birilerine bir yerlere peşkeş çekiliyor gibi. Kim yapıyor bunu, hiçbir zaman muhalefet dahi olamayacak bırak iktidarı ele geçirmeyi, çünkü muhalefet demek iktidara alternatif olmak demek, milli olmak demek yerli olmak demek, Türkiye’nin geleceğine yarınlarına talip olmak demek. Ama şüphelerimiz var böyle olup olmadığından. Böyle bir partinin İl Başkanı bunu söylüyor. Ama bizim Sakarya Medyası tenzih ediyorum böyle davranmayanları sanki Karasuda imar yolsuzluğu var gibi yaygara kopartıyorlar. Kenan kardeşim yalnız değilsin, Çiğdem Hanımın başına gelenlerde oldu, benim başıma gelenlerde oldu çokça. Ekrem Abimiz zaten gelir gelmez yüzleşti. Daha öncesi de var muhtemelen. Yusuf başkanım da aklıma geldi oda nasibini almıştı. Diğer başkanlarımda nasibini aldı alıyor. Düzelecek ama eminim ben düzelecek. Zaman her şeyin ilacıdır.''



bottom of page