top of page

Yavuz; bu sözlerle gazeteci Cevdet Güngör’e cevap verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz; bir süre önce hasarlı okullar ile ilgili yazıları nedeniyle Yenigün Gazetesi Yazarı Cevdet Güngör‘ü eleştirerek, o yazılardaki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti.


Cevdet Güngör bugün Yenigün Gazetesin de yayınladığı yazısında; hasarllı okullar ile ilgili yazısında yanıldığını bu yanılgıda CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un açıklamalarının payı olduğunu ifade ederek şunları yazdI ‘’ Oysa Ali İhsan Yavuz yukarıda bahsettiğim toplantıda bu okulların, Engin Özkoç’un belirttiği gibi 21 okul arasında olmadığı, bu okulların dışında 17 okul olduğunu açıkladı. Ne yazık ki Engin Özkoç’un açıklamasına güvenip  ben de açık düştüm. ’’


Güngör‘ün bu yazısına Yavuz Twitter hesabından şu ifadelerle cevap verdi , ‘’ Daha önce, "Hasarlı Okullar" konusuna ilişkin yazıları sebebiyle Sayın Cevdet Güngör'ü eleştirmiştim. Sayın Güngör, bugünkü köşe yazısında neden yanıldığını açıkça ifade etmiştir. Öz eleştirisi sebebiyle kendisine teşekkür ediyorum.





bottom of page