top of page

Tever, "İnfaz Kanunu yalan ve iftiralarla manipüle ediliyor"

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin birlikte hazırladığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşan Ceza İnfaz Düzenlemesi Kanunu’nun, yalan ve iftiralarla manipüle edilmek istendiğini söyledi.

Adalet ve ceza sistemindeki uygulamaları iyileştirmek için yapılan yasal düzenlemenin titizlikle hazırlandığını ifade eden İl Başkanı Tever; “

Bu düzenlemeyle birlikte ceza kanununda bir anlamda sistemin tıkanan damarları açıldı.İnfaz düzenlemesi çok açık ve net. İnfaz düzenlemesinde hangi suçların kapsam dışı olduğu kamuoyu tarafından çok iyi bilinmesine rağmen, kimi kesimin yine anlamakta zorluk çektiğini görüyoruz. Bu düzenlemeyi manipüle ederek Genel Başkanları gibi kara propagandaya girişen ve hadsizce ithamlarda bulunanların da yasal düzenlemeyi doğru şekilde okuması lazım. İnfaz yasası üzerinden kara propaganda yapmalarının tek sebebi teröriste, tecavüzcüye ve uyuşturucu baronlarına taviz verilmesini istemeleridir. Milletimiz müsterih olsun. AK Parti olarak her zaman en güzelin ve en doğrunun peşinde olduk, bundan sonra da böyle olacak” dedi.



bottom of page