top of page

Tatangalar’dan açıklama

Sakaryaspor taraftarlar gurubu Tatangalar yazılı bir açıklama yayınladı işte o açıklama..


’’ BAŞARI DÖNGÜSÜNÜN İÇİNDE KALICI OLALIM.


Başarısızlığın tarih kitaplarında derin izler bıraktığı gibi, büyük başarıların da bir topluluğu ayaklandırdığı gerçeğini değiştiremeyiz. Dün, bugün, yarın ve daima sloganıyla yaşattığımız bu hareketi gelecek yıllara onurla ve gururla bırakmak istiyoruz.


Sahada, masada oynanan tüm oyunlara karşı tek yürek olur ve savaşırız. Tatangalar, sizin sandığınızdan daha büyük, sizin umduğunuzdan daha güçlüdür. Yaşanan tüm kongrelerin döngüsünün aynı olması yaptığımız açıklamaların öznesidir. Bu paradokstan memleket olarak bıktığımızı ve mütemadiyen her sezon bu kaos ortamından sıyrılmak istediğimizi çoğu kez deklare ettik.


Yapılan transferleri gıpta ile izliyoruz. “Sakaryaspor’un hedefi her zaman Avrupa olmalıdır” gerçeğini şehire yaymalıyız. Bu doğrultuda plan yapılmalı ve bu rutubetli havayı değiştirmeliyiz. Sadece ülkemizde değil, Dünya’da örnek olarak gösterilen sayılı taraftar gruplarından biri olarak bizler kenetlenerek bu sevdayı hak ettiği noktaya getirmeli ve birlik olarak daha da güçlenmeliyiz.


Rakiplerimizi tahkir etmeyen bir anlayışla, korkusuz bir futbol oyunu ortaya koyan Sakaryaspor izlemek hepimizin isteğidir. Bunu başarmak sizin elinizde, sizi yüceltmek bizim sesimizdedir.


İzlenilen başarılı transfer politikası için tebriklerimizi sunuyor, taraftarımızdan da birlik olmalarını diliyoruz.


İsmail hoca, açık ara şampiyonluk istiyoruz.


Sevgi ve saygılarımızla,

TATANGALAR.




bottom of page