top of page

Tarsus’ta iki gol 1 puan 1-1

Sakaryaspor, ligin 3’ünü haftasında deplasmanda Tarsus İdmanyurduspor ile karşı karşıya geldi.Yeşil siyahlı temsilcimiz ilk yarsını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmada ikinci yarıda ev sahibi ekinin golüne engel olamayınca mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.Kalecimiz Oğuz Tarsus‘un penaltı atışında gole izin vermedi


MAÇTAN DAKİKALAR


DK. 6- Tarsus İ.Y. önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Samet Eker'in sağ kanattan ortasında arka direkte boş olan Atilla Yıldırım topa vuramadı. İkinci pozisyonda ise topu kornere yolladık.


DK. 8- Ev sahibi Atilla ile tehlikeli geldi kalemize. Ters kanatta hareketlenen Samet'e iyi bir pas çıkaramayan Atilla gollük bir pozisyonu değerlendiremedi.


 GOOOOOLLLL


Dk.17- Sakaryaspor ilk tehlikeli atağında golü buldu. Muhammet Reis'in ara pasında topla buluşanAli Özgün düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.


Dk.44: Tarsus, ceza sahamızda yapılan faul üzerine penaltı kazandı. Alperen Pak vurdu Oğuz Çalışkan son anda çıkardı ve golü önledi.


Dk. 43- Ev sahibi takımın atağında Onur Şirin’in sert şutunu Oğuz parmaklarıyla kornere çeldi.


 OĞUZ PENALTIYI KURTARDI


DK. 44- Samet Eken defans arkasına iyi hareketlendi. Oğuz'u geçmek isterken müdahaleyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Alperen Pak’ın penaltı vuruşunda Oğuz gole izin vermedi.



Dk. 59 Abdüzlaziz Solmaz ile gelişen Sakaryaspor atağında sağ kanttan ceza sahasına gönderilen topa Muhammet Reis cılız bir vuruş yaptı. Top kalecide kaldı.


Dk. 64 GOL- Tarsus İY maçta eşitliği sağladı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Atilla, meşin yuvarlarğı Mertcan’a çıkardı. Mertcan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.


Dk. 73 Tarsus İdmanyurduspor’un tehlikeli atağında Samet Eker sağdan ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı kaleci Oğuz bir kez daha gole izin vermedi


Dk. 77 Sakaryaspor ikinci gole yaklaştı. Ali Özgün’ün pasında Oğuzhan Kayar’ın vuruşunu kaleci kurtardı.


Dk. 82 Tarsus İY atağında İbrahim Hırçı ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı. Top az farkla auta gitti.


Dk. 86 Alpay Koçaklı’nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci gole izin vermedi.



bottom of page