top of page

Tagangalar’dan sert açıklama

Sakaryaspor'un Ergene Velimeşespor maçında göğüsünde 'Kiralıktır' yazılı formayla çıkmasından sonra Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar bu durumu kabul etmediklerini sosyal medyada paylaşarak tepki duyurdu.

Sakaryaspor yönetimi radikal bir karara imza atarak Ergene Velimeşespor maçına göğüsünde 'Kiralık' yazılı formayla sahaya çıktı. TRT Spor ekranlarında canlı yayınlanan maç sırasında göze çarpan bu detayla birlikte sosyal medyada yönetime tepki gösterildi. Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar sosyal medya hesaplarından Sakaryaspor gibi koca bir çınarın sponsorluk anlayışına tepki olarak formaların önüne kiralık yazdırılması kabul edilemez olduğunu paylaştılar.

Tatangalar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yazı şu şekilde;

KABUL ETMİYORUZ!!!

Bugünün tek hasadı armanın etrafında kenetlenmiş büyük Sakaryaspor taraftarıdır. Bizim için deplasman tribünleri kiralıktır, formalar bizimdir.

Daha önce aynı durumla baş başa kalan kulübümüz formasının önüne taraftarının ismini yazarak kendi yolunu çizmişti. Bugün alınan bu altı doldurulamaz kararı kendimize yediremiyoruz.

Bugün de gördük ki, Sakaryasporumuz sponsorluk konusunda bilerek ve istenerek siyaset tarafından birçok kirli polemiğin içerisine çekilmeye çalışılmaktadır.

İnsanlar için temizlenmenin yolu çamurda yuvarlanmak değildir!

Biz her zaman Sakaryaspor’u tertemiz sevdik!

Kiralık umutlarınız, satılık hayalleriniz sizin olsun.

Sakaryaspor bizim!

Armamıza ve formamıza bin selam olsun!



bottom of page