top of page

Sofu;’’ Verilen sözler meydanlarda kaldı’’

Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Partiden Hendek Belediye Başkan adayı olan Ali Kemal Sofu , Hendek Belediyesinin bazı taşınmazlar ile ilgili aldığı satış kararını sosyal medya hesabından eleştirdi.

Sofu şu ifadeleri kullandI.


’’ Çarşamba günü Hendek Belediyesi  Ağustos ayı  meclis toplantısı sonucunda Belediyemize ait 397 adet taşınmaz gayrimekulün satışa çıkarılması kararına üzüldük.


Belediyemizin bütçesi bize fazlasıyla yeter" denilerek çıktıkları yolda şimdi "Önceki başkanlar da sattı. Ama biz kanuna uygun satacağız" demeleri verilen sözlerin  meydanlarda kaldığının göstergesidir.  Dün muhalefetteyken eleştirilenlerin bugün misliyle uygulandığını görüyoruz


Büyükşehir yasası ile Hendek belediyesine geçen bu yerlerin; bir çoğu mahalle sakinlerimizin ortak kullandığı alanlarıdır


En başında dediğimiz gibi yapılan her iyi işin yanında olacağız. Lakin; bugün daha doğmamış çocuklarımızın bile  hakkı olan 1726 dönüm taşınmazın satılmasını Hendek'imizin geleceği adına doğru bulmuyoruz.  Tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum.


bottom of page