top of page

Serdivan'da Feci Kaza Ölü ve yaralılar var

Güncelleme tarihi: 27 Oca 2021

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Serdivan ilçesi 32 Evler Mahallesi polis kontrol noktası mevkiinde meydana gelen feci kazada kontrolden çıkan 34 VE *** plakalı kamyon, 2 aracın üzerine devrildi. Kamyonun altında kalan 2 araçta tanınmaz ve kullanılmaz hale geldi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı bilgisi edinilirken, itfaiye ve sağlık ekipleri müdahalesini sürdürüyor.


YOL KAPANDI

Kamyon vinç yardımıyla kaldırılırken, kaza kırım ekipleri hurdaya dönen araçlardaki yaralıları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza nedeniyle Serdivan ilçesi girişinden şehre ulaşımın sağlandığı yol kapandı.


KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Öte yandan feci kazada yaşamını yitiren şahsın kimliği belli oldu. Hayatını kaybeden şahsın Adapazarı’ndaki bir otomobil firmasında satış elemanı olarak çalışan 30 yaşındaki Hakan A.’nın olduğu öğrenildi. Hakan A’nın mesai bitiminden işten çıktığı ve feci kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.


KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Meydana gelen kazada Ebru D., isimli şahsın yaralanırken kazaya karışan asfalt kamyonu şoförü Mehmet Cemal S. ise gözaltına alındı



bottom of page