top of page

Serdivan'a 5000 kişilik istihdam

Güncelleme tarihi: 11 Kas 2019

Şehrin sembolü haline gelen Cadde 54; Sakarya’yı, var olan öz kaynaklarını ön plana çıkararak, kendi ticari kalkınmasını ve istihdam sağlayan, sosyo-ekonomik dengesini yükselten “marka şehir” haline getirmek için fırsat sağlıyor

Sakarya’nın vizyon projesi olma hedefiyle yola çıkan projede ,bloklarda ofis, , çarşı ve cadde mağazaları yer alıyor. Büyüklüğü ve ticari aks özelliği ile sadece Sakarya’ya değil bölgeye hizmet verecek olan projede artık sona gelindi.

2020 yolunun Mart ayında açılması planlanan Cadde 54 5000 kişiye istihdam olacağı sağlayacak.

Cadde 54 projesinin,Serdivan Belediyesi, Yu Group ve Turkmall’un birlikte gerçekleştirdiği proje olduğunu belirten Yu Group Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mustafa Mekki Özkan, şunları söyledi:

“Serdivan hizmet sektöründe gelişen bir merkez. Cadde 54  cadde üzerinde meydanlar, sosyal alanlar, yaya yolları, cadde mağazaları, çarşı, ofisler ve bankaların da yer alacağı yeni yaşam alanını Serdivanlıların hizmetine sunuyoruz. Cadde 54’ün bölgenin yeni istihdam alanlarını da arttıracak. Cadde 54, 5000 kişiye  açılışı ile istihdam sağlayacak.’’dedi.



bottom of page