top of page

SAÜEAH’ta hareketli gün!

Şehir genelinde koronavirüs salgını nedeniyle sayıların arttığı son günlerde birde yeni bir salgın korkusu ortaya çıktı. Bugün içinde yüzlerce kişi ateş ve kusma şikayetiyle SAÜEAH’a başvurdu…

Koronavirüs salgını nedeniyle pozitif vaka sayılarında artışın başladığı Sakarya’da sabah saatlerinden itibaren yüzlerce kişi ateş ve kusma şikayetiyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Haberlisin.com tarafından özel olarak edinilen bilgilere göre; benzer şikayetlerle başvuruların artması nedeniyle Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kriz Masası oluşturuldu. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine çok sayıda vatandaşın başvururken ve ilçelerde henüz yoğun bir başvuru olmadığı öğrenilirken konuyla ilgili inceleme başlatıldı.


HASTANE YOĞUNLUK BİLDİRDİ!

Kısa sürede arka arkaya gelen yüzlerce başvuru nedeniyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde yoğunluk yaşandı. Her bayram dönüşü artan ateş ve kusma şikayeti pandomim nedeniyle tedirgin etti. Hastalara yapılan tetkiklerde net bir bulguya rastlanılamazken taburcu edilen hastalar dahil tamamının bilgisinin alındığı ve takibinin yapılacağı öğrenildi.



bottom of page