top of page

Saldırının Nedeni Konvoy tartışması.

Adapazarı İlçesi Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak’ta aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen 2 grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Taraflardan biri yanında getirdiği silahla 3 kardeşi kurşun yağmuruna tuttu. Olay sonrası saldırganlar kayıplara karışırken yaralılara ilk müdahale aynı sokakta bulunan bir Özel Hastanede görevli sağlıkçılar tarafından yapıldı.


HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 ekibi sevk edilirken olayda yaralanan Abdulkadir A., (26) ve Ahmet F. A., (21) isimli 2 kardeş 112 ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde kalbi duran ve özel hastane çalışanları tarafından tekrar hayata döndürülen Ali Atmaca ise kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRININ NEDENİ KONVOY TARTIŞMASI

Adapazarı’nda Ali Atmaca'nın öldüğü, 2 kardeşinin de yaralandığı olaya, düğün konvoyu sırasında yaşanan tartışmanın neden olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde düğün konvoyu sırasında iki grup arasında tartışma çıkarken, araya girenler tarafları yatıştırdı. Nikah için Adapazarı’nda bulunan salona gelindiği sırada tartışma yeniden alevlendi. Tabancasını çıkaran kişi, 3 kardeşin üzerine kurşun yağdırdı. Aracına binen kişi olay yerinden kaçtı. Polis kimliğini belirlediği kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, sağlık çalışanlarının ve etrafta bulunanların yaralılara müdahale anları ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.




bottom of page