top of page

Sakaryaspor'lu futbolcuların test sonuçları bekleniyor.

Sakaryaspor Kulübü, 10 futbolcunun Covit 19 testinin pozitif, 11 futbolcunun da temaslı olduğunu açıklayarak TFF’ye bildirdi. Karşılaşmanın oynanmaması için toplamda 12 futbolcunun Covit 19 testinin pozitif olması gerekiyor, bu şartlarda Sakaryaspor'a Elazığspor maçının oynamamasında bir engel yok.


Sakaryaspor yönetimi bu nedenle TFF'den olumsuz cevap geleceğini bildiğinden dün yapmayı planladığı maçın ertelenmesi ile ilgili yazılı talepte bulunmadı.


Öte yandan temaslı olan futbolcular bugün bir kez daha Covit 19 testinden geçti. Futbolcuların test sonuçları beklenirken pozitif vaka sayısı artması halinde Sakaryaspor yönetimi maçın ertelenmesi için TFF'ye başvuracak, aksi durumda ise yedek ve alt yapı ağırlıklı bir kadro ile Elazığspor maçına çıkacak.

Sayı arttı...


Öte yandan akşam saatlerinde gün içinde Covit 19 testi olan Sakaryaspor'lu futbolcuların test sonuçları geldi. Buna göre 5 oyuncunun daha Covit 19 testi Pozitif çıktığından yeşil siyahlı yönetim TFF'ye Elazığspor maçının ertelenmesi için başvuruda bulunacak.





bottom of page