top of page

Sakaryaspor’a ağır darbe 2-6


Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig’in 9’ncu haftasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlı ekibimiz Bodrumspor karşısında hezimete uğradı ve 6-2’lik skorla sahadan mağlup ayrıldı.

DK. 19 GOL Konuk takım Bodrumspor penaltı golüyle öne geçti. Ozan Sol’un ilk kullandığı penalatı atışını kaleci Oğuz kurtardı. Ancak Oğuz’un öne çıktığı gerekçesiyle hakem penaltıyı tekrar ettirdi. Ozan bu kez topu filelere gönderdi. Dk. 27Sakaryaspor’da kazanılan serbest vuruşu Muhammet Reis kullandı. Muhammet’in vuruşunda top üstten auta gitti.

Dk. 42 GOL Bodrumspor‘un kontra atağında Ozan Sol ceza sahasına girerek güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dk. 45 GOOLLLL Sakaryaspor farkı 1’e indirdi. Çağrı Ortakaya’nın ortasında kaleci topu elinden kaçırdı. Bu hatayı Devrim Taşkaya affetmedi ve topu ağlara gönderdi.

Dk. 52 GOL Bodrumspor ikinc yarıya çok hızlı başladı. Sahnede yine Ozan Sol var. Oğuzhan’ın pasında Ozan Sol kaleci Oğuz’u geçerek kendisinin ve takımının üçüncü golüne imza attı. (3-1)

Dk. 54 GOL Bodrumspor farkı 3’e çıkardı. Oğuzhan topu ağlara gönderen isim. Dk. 84 GOL Bodrumspor, 5’nci golü buluyor. Ozan Sol’un pasında Harun vurdu ve maçta durumu 5-1’e getirdi.

Dk. 89Berk İsmail'in attığı ortayı değerlendiren Ali Özgün fileleri havalandırdı...5-2

Dk.90 Bodrumspor'dan Harun Kavaklıdere hattrik yaptı... Badrumspor farkı 4'e çıkardı.Karşılaşma 6-2 konuk takımın üstünlüğü ile sonuçlandı











bottom of page