top of page

Sırlarla dolu Ölüm

Alınan bilgiye göre saat 13.00 sularında Sapanca Ünlüce Mahallesindeki bir pansiyonun çalışanları 112 ihbar hattını arayarak bir müşterilerini odasında hareketsiz halde bulduklarını söyledi. İhbar üzerine pansiyona giden 112 Ambulansı ekibi 22 yaşındaki M.Y. isimli kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine jandarma çağrıldı. M.Y'nin Sapanca Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrasında kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu ön otopsi merkezine gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.


M.Y'nin iki gün önce Mersin'den geldiği ve bir süre konaklamak için pansiyona yerleştiği öğrenildi. Genç kadının kaldığı odanın bulunduğu katta temizlik yapan otel çalışanları, odadan yüksek sesle müzik gelmesi ve kapıyı çalmalarına rağmen açılmaması sebebiyle odaya girdi. Genç kadın kolunda serum bağlı halde yatağında hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.



bottom of page