top of page

Peugeot markası artık Ekin Oto'da

Peugeot Ekin Oto Dörtyol mevkiindeki showroom’da davetlilere verilen kokteyl ile açılış programı töreni düzenlendi. Sakarya protokolün yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı .

Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, “İdeal hedefler güçlü bir bayi ile oluyor. Özelikle ve gururla altını çizmek isterim ki birçok markanın küçülmeyi hedeflediği karamsar planlar yaparken biz mevcut koşularda yeni yatırımlar yapma cesareti ve isteğimiz koruyoruz. Güçlenerek büyüyen Peugeot ailemiz ekin oto gibi çok değerli iş ortağını katmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güzel yatırım için Orhan ekici, Yiğit Ekici, Atilla Ekici’ye çok teşekküre ediyorum” diye konuştu.


FİDAN DAĞITILDI

Programda, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ ve Arifiye kaymakamı Bekir Dınkırcı birer konuşma yaptılar.

Ardından protokollün katılımıyla açılış kurdelesini dualarla yaparak program tamamlandı. Program’dan ayrılırken Davetlilere dikilmek üzere çam fidanları dağıtıldı.



EKİN OTO’NUN SERÜVENİ

Gerçekleşen Programda Ekici ailesinin ebediyete intikal eden Fikri ve Sedat Ekici anıldı.1964 yılında yedek parça ticaretiyle otomotiv sektörüne giren Ekici ailesi 1991 yılına kadar çeşitli markaların il temsilciliğini yapan şirket, 1991 yılından günümüze 28 yıldır Ekin Oto ve Opel marka araçların satışı ve servis hizmetleri ile müşteri memnuniyetin en üst seviyede yakaladı.  Şirket, yeni tasarımı ve teknolojinin yeni adresi olarak bünyesine Peugeot otomobil çeşitleriyle Sakarya halkına hizmet sunmak için görev üstlendi.5000 bin metre kare kapalı alanda hizmetini sürdürecek.




bottom of page