top of page

Necdet Çakar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sakarya'nın sevilen siyasetçilerinden olan bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya eski il başkanlığı yapan 69 yaşındaki Necdet Çakar İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İki çocuk babası Necdet Çakar, 32 Evler Mahallesi Su Kenarı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Koludra, CHP eski Kocaeli Milletvekilleri Hikmet Erenkaya ve Mehmet Sevigen, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan,Memleket Partisi Sakarya İl Başkanı Fatma Kurtuluş, Cumhuriyet Halk Partili ilçe başkanları, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.


Böbrek yetmezliği nedeniyle vefat eden Necdet Çakar 2001 yılında CHP Merkez İlçe Başkanlığı, 2005 da yılında il başkanlığına seçildikten sonra 2007 yılında CHP'den birinci sıra milletvekili adayı olmuştu..

Çakar, dönemin Sinan Pehlivan'ın belediye başkanlığı yaptığı Serdivan Belediyesinde de meclis üyesi olarak görev yapmıştı...



bottom of page