top of page

Myfi Yine yaptı yapacağını

Sakarya'da altyapı sorunu yaşayan kullanıcılar başta olmak üzere, yüksek hızda yükleme ve indirme hızına ihtiyaç duyan kullanıcılara hizmet veren İnternet Servis Sağlayıcısı Myfi, yeni abone kampanyası ile yüzünüzü güldürüyor. Myfi'nin yeni abone kampanyasında aynı binada yada sitede yer alan 5 ve üzeri abonelikte kurulum ücretine yüzde 50 indirim uygulanıyor. Yani komşunuzla abone olmanız durumunda hem Myfi'nin limitsiz internet dünyasına adım atıyor hem de kurulum ücretinin sadece yarısını ödüyorsunuz.


Kampanya ile ilgili Myfi Networks'ten yapılan açıklamada, “Yen abonelik kampanyamız ile aynı bina ve sitede oturan 5 ve üzeri kullanıcının abone olması durumunda kurulum ücretinde yüzde 50 indirim uyguluyoruz. Kampanyamızdan yararlanmak isteyenler 31 Aralık tarihine kadar www.myfi.com.tr adresinden 0264 440 00 00 numaralı telefonumuzdan ve Myfi Abone Noktalarından bilgi alıp yararlanabilirler. Limitsiz ve Adil Kullanım Kotasız Myfi interneti ile tüm Sakarya'ya özgür interneti ulaştırıyoruz” denildi.


MYFİ HAKKINDA Sakarya'nın interneti Myfi, ayda 55 TL'den başlayan fiyatlarla sınırsız ve limitsiz internet deneyimi sunuyor. Myfi ile AKK'nin kalkması sonrası limit doldurduğunuzda internetinizin kesilmesi kabusunuz ise sona eriyor. Myfi ayda 55 TL'den başlayan fiyatlarla limitsiz ve kesintisiz internetin keyfini yaşatıyor. Adil Kullanım Kotasını yıllardan beri uygulamayan Myfi, AKK'siz internet paketi kullananların limit aşımı sonrasında internet hizmetinin kesilmesi kabusunu yaşamasını da sona erdiriyor. Myfi'de limit aşımı, kota sonrası internet hizmeti kesilmesi gibi uygulamalar bulunmuyor. Myfi'nin en büyük avantajı ise altyapıya gereksinim duymaması. Yani binanızda telefon altyapınız yoksa, internetsiz kalmanıza gerek yok. Myfi, kendisine özel Air Fiber teknolojisi ile kablosuz interneti evlerinize taşıyor. AKK'siz ve altapısız internet imkanı sunan Myfi'nin ayrıca şirketlere yüksek upload çözümleri, simetrik internet paketleri ve Metro Ethernet seçenekleri de bulunuyor. Myfi'de taahhüt vermenize de gerek yok. Ön ödemeli internet hizmeti sunan Myfi, kendi sitesinde yer alan Online İşlemler seçeneğinde banka ve kredi kartları ile online ödeme alarak süre uzatımı yapıyor. Ayrıca Sakarya'da bulunan Myfi bayileri ve Faturamatiklerden de süre uzatma işlemi gerçekleştirilebiliyor. Kullanıcılar istedikleri zaman paketlerini 1 ay uzatıp istedikleri zaman ara veriyor. Ayrıca kullanıcılar her ay istedikleri hızdaki paketi geçip arttırma ve azaltma imkanlarına da sahipler. Ayda 55 TL'den başlayan fiyatlarla Sabit ücret, taahhüt ve limitin olmadığı Myfi'ye abone olmak için 0264 440 00 00 numaralı telefondan ve www.myfi.com.tr adresinden bilgi almak mümkün






bottom of page