top of page

Milli İrade Platformları STK temsilcileri açıklama yaptı

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un, dün Meclia grubun da yaptığı basın açıklamasına tepki göstermek için bir araya gelen Milli İrade Platformları STK Temsilcileri, CHP İl Başkanlığının binası önünde slogan atıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdiler.


Aynı saatte CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Milletvekili Engin Özkoç'a destek vermek için basın açıklaması yapacağından Caddenin bir tarafında CHP İl ve ilçe yönetimleri beklerken, diğer tarafında ise Milli İrade Platformları üyeleri basın açıklaması için hazır bulundular.


Emniyet Güçleri iki grup arasında herhangi bir gerginlik yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı.Polisin geniş güvenlik önlemleri iki tarafın birbirlerine fazla yakınlaşmasını engelledi.,


Milli İrade Platformları STK Temsilcileri adına basın açıklamasını SİMFER Sakarya Şube Başkanı Yahya Bakır yaptı.


Milli İrade Platformları STK temsilcileri adına yapılan basın açıklamasında ise: “Sakarya, devleti ve ordusuyla omuz omuza fitne ve bozgunculuğun karşısındadır. Peş peşe gelen şehit haberleri hepimizi derinden üzmüştür. Peş peşe gelen şehit haberleri hepimizi derinden üzmüştür. Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları olarak mecliste düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanımızın şahsında milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan açıklamalar yapan Engin Özkoç’un Rusya ve İran destekli katil Esed’i sevindirdiğini gördük” dediler.

Grup açıklamaların ardından olaysız bir şekilde dağıldı





bottom of page