top of page

Milli Eğitim Müdürü Durmuş öğrencilere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yüz yüze eğitimin genişletilmesine yönelik açıklamasının ardından bir açıklama da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime aşamalı geçişte alınan yeni kararlara ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Ziya Selçuk: "Yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimiz haftanın iki günü okulda olacaklar." dedi ve velilerin istemezlerse çocuklarını okula göndermeme esnekliği sağlanacağını sözlerine ekledi..

Tüm bu gelişmelerin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öğrenciler ve velilerine seslendi.


''Sevgili Çocuklarım!


Sizin yokluğunuz bizi asla ümitsizliğe düşürmedi. Bilâkis bir an evvel sizinle bir araya gelmek için neler yapabileceğimizi gece gündüz düşündük.

Tüm il, ilçe ve okul yöneticilerim, fedakâr öğretmenlerim bu süreci en verimli şekilde değerlendirmeyi bildi. Eğitim camiası olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğu ve vicdan rahatlığıyla yüz yüze eğitimin ikinci aşamasına geçiyoruz.

Değerli Velilerim!

Okullarımızın temizliği ve güvenilirliği konusunda biz kendimize güveniyoruz, siz de bize güvenin.

Aldığımız tedbirler ölçüsünde gelinen aşamanın sevincinin hüsrana dönüşmemesi için herkesi daha da dikkatli olmaya davet ediyoruz. Emeklerimizi heba edemeyiz.

Yapılması gereken, üçe kadar saymak gibi kolay: maske, mesafe, temizlik!

Okullar çocuklarımızla dolsun, yüz yüze eğitimin yeni aşaması hayırlı olsun!''




bottom of page