top of page

Malasef görüyoruz ki yine hala akşam misafir ilişkileri devam ediyor

Türkiye’ye dönüşleri sağlanan 100 kaymakam adayı ile birlikte aileleriyle birlikte oluşan 142 kişilik kafile korona virüs salgını önlemleri kapsamında 14 gün karantina altında tutulmak üzere Sakarya’da bulunan bir öğrenci yurduna yerleştirilmişti. Karantina süreleri biten kaymakam adayları ve ailesi yurtlardan bugün çıkış yaptı. Vali Nayir karantina'dan ayrılan kaymakam adaylarını denetledi. Burada bir basın açıklaması yapan Vali Nayir İkna zamanını geçtiğini ceza zamanının başladığını söyledi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir karantina süreleri biten kaymakam adayları ve ailelerini memleketlerine uğurlamaya geldi. Vali Nayir burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

BU HAFTA İÇERİSİNDE 1769'UNU GÖNDERECEĞİZ

Vali NAyir İlimizde kredi yurtlar kurumunun değişik yurtlarında kalan 1885 kişinin misfir edildiğini söyledi. Bu hafta içerisinde de 1769 kişiyi memleketlerine gönderileceğini İfade etti. Vali Nayir emek sarfeden kamu kuruluşlarına teşekkür etti. Vali Nayir şu cümleleri kurdu; ''İlimzideki KYK'da değişik yurtlarında 1885 kişiyi bu dönemde misafir ettik. Bu hafta içeriisnde 1769'unu göndereceğiz. Hamd olsun bu süre içerisinde bir sıkıntı bir olumsuzluk yaşamadık. Burada çok büyük bir emek sarfedildi. KYK'dan AFAD'a sağlık teşkilatından Kızılya kadar birçok kuruluşumuz burada çok güzel hizmetler yürüttüler'' dedi.

MALESEF GÖRÜYORUZ Kİ SAYI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR...

Vali Nayir Malasef rakamların artmaya devam ettiğini ama  alınmış tedbirlerin de çok önemli olduğunu vurguladı. Bulaşıklığı azaltmamız gerektiğini , sosyal mesafeleri korumayı ve  tedbirlere uyulması gerektiğini ifade etti. Vali Nayir sözlerini şu şekilde sürdürdü; '' Malesef sayıher geçen gün artıyor. Bir zincir en çürük halkası kadar sağlamdır. Okulları boşaltırsınız, camileri boşaltırsınız ama pazarda ve sokakta tedbir almazsanız yine yayılmaya devam eder. Malasef görüyoruz ki yine hala akşam misafir ilişkileri devam ediyor. İnsanımzıda bunu kaldırmak lazım. Her insan kendi evinde bile izalasyon yapması lazım. Herkes kendi odasında kendini koruması lazım.''

Vali Nayir'in açıklamaları şu şekilde;

'İlimzide ki kyk değişik yurtlarında 1885 kişiyi bu dönemde misafir ettik. Bu hafta içeriisnde 1769'unu göndereceğiz. Hamd olsun bu süre içerisinde bir sıkıntı bir olumsuzluk yaşamadık. Burada çok büyük bir emek sarfedildi. KYK'dan afada sağlık teşkilatından kızılya kadar birçok kuruluşumuz burada çok güzel hizmetler yürüttüler.Misafirlerin gidişi planladılar 77 ilimiz gönderilecek misafirlerimizi. İstanbul'a gidenleri Büyükşehir Belediyesi 500 kişiyi kendileri götürecek kendilerine teşekkür ederiz. Diğerlerini de piyasadan bulduğumuz otobüslerle diğer arkadaşlarımızı göndereceğiz.Malasef rakamlarımız artmaya devam diyor, almış olduğumuz tedbirler çok önemli. Bulaşıklığı azaltmamız lazım, sosyal mesafeleri korumamız lazım, tedbirlere uymamız lazım.

Bir zincir en çürük halkası kadar sağlamdır. Okulları boşaltırsınız, camileri boşaltırsınız ama pazarda ve sokakta tedbir almazsanız yine yayılmaya devam eder. Malasef görüyoruz ki yine hala akşam misafir ilişkileri devam ediyor insanımzıda bunu kaldırmak lazım. her insan kendi evinde bile izalasyon yapması lazım. Herkes kendi odasında kendini koruması lazım.







bottom of page