top of page

Koltuk meraklısı değilim olsam bırakmazdım

Sakaryaspor da kongreye sayılı günler kala; gözler Başkan adaylarında.


Kuşkusuz ; adı en çok konuşulan ve Sakaryaspor Başkan adaylığını açıklayan isimlerden birisi de Cumhur Genç.


Kendisi ile uzun bir telefon görüşmesi yaptım.


Merak edilenleri sordum. O da cevapladı..


’’ Adaylığınız sonrası en çok eleştir; 3 ay önce başkanlığı bırakan bir ismin neden yeniden Sakaryaspor başkan adayı olduğu? Bu sürede ne değişti?


Şunu çok açıkça ifade edeyim.Ben koltuk meraklısı değilim.. Koltuk meraklısı olsam ; Sakaryaspor başkanlığını bırakmazdım. Bu sorunun tek bir cevabı var; o zamanki ekonomik şartlarla şu andaki şartlar aynı değil..


’’ Bu cevabı açar mısınız ?


Aslında cevap net..Sakaryaspor delegeleri kongrede oylarını kullanıp Sakaryaspor başkanını seçecek..Eğer Sakaryaspor başkanı seçilirsem; yönetimimizin ekonomik bir sorunu olmayacak.Yani; para ile ilgili bir sorun yaşanmayacak.


Yönetiminiz kimlerden oluşacak..


Açıkçası; yıllardır bir arada yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız var.Bu arkadaşlarımızın yanına yeni bazı isimlerde gelecek.


Adaylığınız kesin mi ? Kongreye zaman var ?

Bu konuda düşüncemi kamuoyu ile paylaştım.Sakaryaspor Başkan adaylığımı açıkladım.Bu kararımız net.Sakaryaspor kongresinin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.



Evet; sevgili Sakaryadan Taraf okuyucuları; Cumhur Genç böyle konuştu.Şimdi akla şu soru gelebilir; neden diğer aday Uğur Akkuş ilede konuşmadın.Sayın Akkuş’a hafta içinde Roportaj talebimi ilettim.Olumlu yanaştılar; kendilerinden cevap bekliyorum.

Raif Ugan yazdı..






bottom of page