top of page

Kocabıyık,’’Hazırlıklarımızı 11 Mayıs’a göre yaptık ‘’

Türkiye’de , corona virüsü ile alakalı atılan normalleşme adımlarını 4 Mayıs’ta yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmış corona virüsü ile ilgili alınan bazı tedbirlerim geri alınacağı tarihilerde açıklanmıştı.

Bu kapsamda AVM’lerde 11 Mayıs tarihinde kısmi olarak açılacak. Ancak AVM'lerin yemek katları ve içinde bulunan kafeleri yine açık olmayacak. AVM'lerde bulunan giyim eşyası, ayakkabı, çanta, zücaciye gibi ürünlerin satıldığı işletmeler, belirlenen şartlara uymak kaydıyla açık olacak

Şehrimizin en büyük alışveriş merkezi Serdivan AVM’de kapılarını 11 Mayıs‘ta açmanın hazırlıklarını yapıyor. Serdivan AVM Yönetim kurulu başkanı iş adamı Orhan Kocabıyık; Sakaryadan Taraf’tan gazeteci Raif Ugan’a yaptığı açıklamada Serdivan AVM’nin kapılarının 11 Mayısta açacağını ifade ederek ; ‘’Bütün hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Henüz genelge yayınlanmadı; genelgenin yayınlanması sonrası istenen tedbirler ve şartlar yerine getirilerek yeniden faliyete geçeceğiz.Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyorum’’dedi.


bottom of page