top of page

Kaplıcada cinayet anne ve kızı öldürüldü

Edinilen bilgilere göre; Taraklı İlçesinde bulunan bir termal tesiste, sabah saatlerinde 2 kadına ait ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince kadınların hayatını kaybettiği tespit edilirken polis ekipleri hem cesetlerin bulunduğu binaya hem de tesise giriş ve çıkışları kapattı.


Cansız bedenleri bulunan kadınların anne Melehat Ü. ve kızı Zeynep K. olduğu öğrenildi. ilk bulgular oinayetKerim Zeynep K’nın eşi tarafından İşlendiği yönünde

Güncelleme

Edinilen bilgilere göre; Taraklı İlçesinde bulunan bir termal tesiste, sabah saatlerinde 2 kadına ait ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince kadınların hayatını kaybettiği tespit edilirken polis ekipleri hem cesetlerin bulunduğu binayı hem de tesise giriş ve çıkışları kapattı. Cansız bedenleri bulunan kadınların anne Melehat Ü. ve kızı Zeynep K. olduğu öğrenildi.

Emlak sektöründe faaliyet gösteren Zeynep K. ile emlak alım satımı ve tavukçuluk işleri olan İsmail K. 5 ay önce görkemli bir törenle dünyaevine girmişlerdi. Çiftin evliliklerinden kısa süre sonra İsmail K. cezaevine girdi. İsmail K.’nın cezaevinden izinli olarak çıktığı, eşiyle kayınvalidesini öldürdükten sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.


bottom of page