top of page

Kaçırıldı yada başına bir şey gelmesinden korkuluyordu

Adapazarı Merkez Sakarya Okulu civarında bulunan evlerinden dün öğle saatlerinde kayınvalidesi ve kırmızı bebek arabasında bulunan bir yaşındaki Gurur isimli bebeğiyle evlerinden çıkan 17 yaşındaki Rabia Halıcı, oğluyla birlikte kayboldu.


“EŞİMDEN ŞİDDET GÖRÜYOR VE DİLENDİRİLİYORUM”

Rabia Halıcı’nın eşi Doğuş Halıcı, TV programına başvurması ardından eş Doğuş Halıcı, canlı yayında eşinin bir adamla kaçmış olabileceğini belirtti. 17 yaşındaki Rabia Halıcı, eşini canlı yayında görmesi ardından yayına bağlanarak eşinden şiddet gördüğünü ve kendisini zorla dilendirdiğini söyledi.


ANKARA’DA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Eşi Doğuş Halıcı hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığını da belirten Rabia Halıcı, Sakarya’da esnaflık yapan bir kişiyle Ankara’ya kaçtığını söyledi.


İDDİALARI YALANLADI

Rabia Halıcı’nın yayına bağlanarak söyledikleri hakkında şok geçiren eş Doğuş Halıcı, “Neden bize bunu yaptın? Ben eşimi dilendirmiyorum ve dövmüyorum. Biz mutlu değil miydik?” diyerek sitem etti.


“NEDEN YANIMA GELMEDİN?”

17 yaşındaki Rabia Halıcı’nın annesi, kızının Ankara’da olduğunu öğrenmesi üzerine yayına bağlanarak, “Neden kaçtın, neden yanıma gelmedin” dedi



bottom of page