top of page

Kılıçaslan ;’’ Bizim geldiğimiz kök ve gelenek bellidir

İYİ Parti il Başkanı Selçuk Kılıçaslan; Ceza İnfaz düzenlenesi sonrası yaşanan gelişmelerle ilgili yazılı bşr açıklama yaptı


.İşte o açıklama ;


TBMM’inde kabul edilen Ceza İnfaz Düzenlemesi ile ilgili iktidar partisinin yaptığı açıklamaları hayretle ve hatta acıyarak izliyoruz. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali partimize yöneltilen akıl almaz iftiraları da içine düştükleri çıkmazı göz önünde bulundurarak sadece gülümseyerek karşılıyoruz.


Her geçen gün aldıkları yanlış kararlarla vatandaşın hayatını zorlaştırmaya devam ederlerken, Ceza İnfaz Düzenlemesi ile gündemi değiştirip vatandaşı geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı ve korona virüs gibi asıl gündem maddelerinden uzaklaştırma çabalarını da gayet net bir şekilde görüyoruz.


Bir de hiç vazgeçmeyecekleri sakil bir alışkanlık haline dönüşen İyi Parti’yi teröristlerle aynı safta gösterme çabalarının da vatandaşta karşılık bulmadığını da bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Günden güne eriyen halk desteğini tekrar kazanmak adına atılan bu iftiralara Grup Başkan Vekilimiz Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun mecliste yaptığı tarihi konuşmasının kısa bir özeti ile cevap veriyoruz.


“Bizim geldiğimiz kök ve gelenek bellidir. Bu memleketin evlatlarının canına kıyan ve yaklaşık yarım asırdır Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini ortadan kaldırmaya çalışan pkk terör örgütü ile ilişkili bir kişinin bile cezaevinden çıkmasını istemiyoruz.


Sonsuza kadar zindanlarda çürümelerini istiyoruz. Aynı şekilde devletin silahını millete yönelten Fetullah Gülen terör örgütü denilen emperyalizmin uşaklarının da bir tanesinin bile cezaevinden çıkmasını istemiyoruz. Zindanlarda çürümelerini istiyoruz. Bu konularda bize iftira atmayın. Bizi maziye döndürmeyin!!!”


Kamuoyuna saygılarımla

İyi Parti Sakarya İl Başkanı

Selçuk Kılıçaslan




bottom of page