top of page

Köseoğlu ; ‘’Sapancaspor ile ilgili hayallerimiz var ‘’

Güncelleme tarihi: 12 Ağu 2020

Süper Amatör Kümede gurubu lider olarak tamamlayan Sapancaspor da gözler verilecek kararda.Kulislerde dolaşan bilgilere göre grup liderleri Bölgesel Amatör Lige çıkarılacak.Ancak bu konuda henüz bir resmî açıklama yapılmadı.


Sapancaspor bir yanda gelecek kararı beklerken diğer yanda Başkan Cengiz Can Çetin’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle Başkan vekili iş adamı Adil Köseoğlu Yönetim kurulu kararıyla başkanlığa getirildi. 15 Ağustos’ta yapılacak olan kongre ilede Adil Köseoğlu başkanlığında yeni yönetim kurulu belli olacak.


Gönlümüz Bal liginde


Adil Köseoğlu Sapanca Gençlikspor’un geçmişte büyük başarılara imza atan bir takım olduğunu ifade ederek ;’’Öncelikle geçtiğimiz sezon yol arkadaşlığı yaptığımız Başkan Cengiz Can Çetin’e ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Zor ve yorucu bir sezon oldu. Yaptığımız işlerin doğruluğu lig sonunda belli oldu. Araya Pandemi dönemi girdi. Sapancaspor oynadığı futbolla göz doldurdu.Elbette pandemi süreci bir konsantrasyon kaybı ve belirsizlik yarattı.Ama her şeyin başı sağlık.Bizde gelecek kararı bekliyoruz.’’dedi.


Köseoğlu ; anaçlarının Sapancaspor’u o özlenen günlere kavuşturmak olduğunu ifade ederek ;’’ Sapancaspor aslında Türk futbolunun ve Sakarya’nın bir marka değeridir.Geçmisinde büyük başarılar var.Benlm içinde çok değerli.Biz istiyoruz ki ; Sapancaspor yeniden o şaşalı günlerine dönsün.Ylne konulsun.Ama bunu yaparken Sapancalı gençlerimiz de işin içinde olsun.Kurumsal alt yapıya önem veren takım olalım.’’ Şeklinde konuştu.


Başkan Köseoğlu; Sapancaspor’un başarısının sadece yönetimin çabalarıyla değil bütün Sapanca’nın desteğiyle sürdürebilir olduğunu ifade ederek ;’. Sonuçta Sapancaspor Sapanca’nın takımı; dolayısıyla A’dan Z’ye bir bütün içinde olmamız lazım.Başarı ancak birliktelikten güç birliğinden geliyor ‘ifadelerini kullandı.




bottom of page