top of page

İşte Yenilenmiş Kadrosuyla Sakaryaspor

Sakaryaspor başkanlığına seçilen Cumhur Genç ve yönetimi, prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Ercüment Coşkundere ve 9 futbolcu için Sakarya Atatürk Stadyumunda toplu imza töreni düzenledi.


Taraftarların da izlediği imza töreninde sağlık kontrolünden geçen Onur Karakabak, Hurşit Taşçı, Oğuz Kocabal, Savaş Yılmaz, Serkan Odabaşıoğlu, İrfan Akgün, Ömer Bozan, Mehmet Özdıraz ve Onur Ramazan Toprak ile sözleşme imzalandı.

Tecrübeli teknik adam Ercüment Coşkundere ile de resmi sözleşme imzalandı.

Öte yandan anlaşmaya varılan ancak askerde bulunan Kadir Ari ve Oğuz Yıldırım ise vatani görevi sona erdikten sonra yeşil siyahlı takıma katılacak.

İmza töreninde konuşan Başkan Cumhur Genç, “Hocamızın oynatmak istediği oyun tarzına uygun stoperler arıyoruz. Kadro planlamamızı ona göre yapıyoruz.


Ali Özgün ile bu sene devam etmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıldan düşündüğümüz kadro yapılanmasına göre sadece Ali Özgün kalacak. Aynı kalitede bir santrafor daha alacağız. 3 tane iyi stoper ve bir de alternatif sağ bek ve 8 numara açığımız var. Kampa gidelim, görüştüğümüz oyuncular var. Kampa kadar 3-4 tane daha transfer yapacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.



bottom of page