top of page

İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı belli oldu

İYİ Parti Erenler ilçe Başkanı Erdinç ÖZTÜRK’ ün Seçimler sonrası sağlık sebeplerini gerekçe göstererek istifası üzerine İYİ Parti Sakarya il Başkanı Selçuk KILIÇASLANIN Önerisi Teşkilatlardan sorumlu Genel başkan yardımcısı Koray AYDIN Beyin Tensipleri ve Genel Başkan Meral AKŞENER hanımefendinin onayı ile Erenler ilçe Başkanlığına Şemsettin Duman ve Yönetim Kurulu resmen onaylandı.

Konu ile alakalı Açıklama yapan Duman;

Erenler Belediye başkan adaylığı için bir yola çıktık ve sonrasında partiden asla kopmadım yine İYİlerin içinde ve onlarla aynı sıkıntıları paylaştım. Beni bu göreve uygun gören Başta Genel Başkanım Meral AKŞENER hanım efendiye, Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcım Koray AYDIN bey  ve il Başkanım Selçuk KILIÇASLAN’ a çok teşekkür ederim. Bizler yola çıkarken bu yolun meşakkatli ve engellerle dolu olduğunu biliyorduk şükürler olsun insanların teveccühü gün geçtikçe artıyor buda bizi daha çok şevklendiriyor ve Türkiye’nin geleceği için umutlandırıyor.

Kurmuş olduğumuz yönetim kurulundaki arkadaşlarımın her biri değerli ve işinde özveri ile çalışan arkadaşlar kongre sürecine kadar çalışmalarımız hızla devam edecek.

Kongrede aday adaylarının bol olacağını düşünüyorum buda İYİ Partinin Türkiye Siyasetinde her partiden kopan insanların alternatif partisi olduğunun göstergesidir. Benim aday olacak arkadaşlara tek tavsiyem hızlı bir şekilde üye yapsınlar ki hem teşkilatımızı güçlendirsinler hem de kendilerine zemin oluştursunlar ilçe başkanlığımıza başvuruda bulunan her üyenin anında girişleri yapılır ve üyelik işlemleri başlatılır.

Şahsım belediye başkanı seçilemedim fakat bana oy vermiş veya oy vermemiş her ERENLERLİ insanın hakkını savunmaya devam edeceğim yapılan yanlışları dile getirip düzeltilmesi adına ne gerekiyorsa yapacağım.  Erenler Halkının sesi olmaya devam edeceğim dedi.



bottom of page