top of page

Hizmetlerin Mimarı Çalışanlarımızdır

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yiğit Turan ve daire çalışanlarıyla AKOM’da buluştu. Toplu iş sözleşmesi dolayısıyla gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde günün anısına Başkan Yüce’ye çiçek takdim eden Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanları, toplu iş sözleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.


ÇALIŞANLARIN FARKLARI HESAPLARA YATIRILDI

Büyükşehir Belediyesi ailesinin her bir çalışanıyla Sakarya’ya hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, 2 bin 300 çalışanı ilgilendiren toplu iş sözleşmesinden dolayı aldığı geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu ifade ederek, “Görüşmeler sonucunda oluşan farkları da ekip arkadaşlarımızın hesaplarına yatırdık. Biz; çalışanlarımızın ve ailelerinin menfaatleri, belediyemizin imkânları doğrultusunda sözleşmemizi imzaladık. Çok şükür yüzde 40’lara varan bir iyileştirme söz konusu oldu. İnşallah daha da iyi rakamlara ulaşacak sözleşmeleri yine hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.


“HİZMETLERİN MİMARI ÇALIŞANLARIMIZDIR^”

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı marifetiyle sürdürülen çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin geleceğinde çok önemli bir yere sahip olacak projelerimizi sizlerle birlikte yürütüyoruz. Sakarya SGK Köprülü Kavşağında hamdolsun iyi bir aşama kaydettik. Yine İmam-Hatip Lisemiz yükseliyor. Ayrıca Hendek’te yeni itfaiye hizmet binamızı tamamlıyoruz. Geyve’de de harika bir meydan çalışmasını hayata geçiriyoruz. Daha nice çalışmalarımız olacak. Hep birlikte gayretli bir şekilde bu şehre, hemşerilerimize hizmet sunacağız. Ben sizlere inanıyor, güveniyorum. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın” diye konuştu.



bottom of page